Mirjana Sušić

Mirjana Sušić rođena 1987. godine u Zvorniku. Osnovnu i srednju školu završila je u Vlasenici potom Fakultet poslovne ekonomije, smjer Finansije, bankarstvo i osiguranje u Bijeljini. U struci je kratko radila. Uživa u čitanju i stalno je okružena knjigama, smatra da je dom bez knjiga malo bez duše jer knjige mu daju toplinu. Pisanjem se bavi duži vremenski period ali ranije je to bilo samo za „njenu“ dušu dok nije odlučila da jednu priču konačno ispriča do kraja i tako je nastao rukopis Krvava čestitka koji zapažen na 5. Drinskim književnim susretima . 
Pored čitanja i pisanja uživa u fotografiji, inspiraciju za slikanje pronalazi u svemu, sasvim obično mjesto ona vidi drugačije. Vedrog je duha, velika sanjarka uvijek je nasmijana, zadovoljstvo pronalazi u sitnicama. Smatra da sitnice boje dan a skup sitnica mora da prizove dugu. Spletom nekih nepredviđenih okolnosti prije skoro dvije godine doselila se u Zvornik gdje trenutno živi i radi. U nekom budućem periodu iz štampe će izaći njen prvi roman Krvava čestitka, reklo bi se da je Zvornik na neki način inspirisao za ovu priču.. 

О Dejan Spasojević

Проверите и

Радослав Милошевић

МИЛОШЕВИЋ, Радослав (Бресница код Билеће, 1944), пјесник, есејиста, књижевни критичар, научник. Завршио је Природно-математички факултет …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *