Миладин Тришић из Братунца

Миладин Тришић рођен је 24.маја 1995.године у Љубовији, Србија.Живи и ствара у Братунцу, граду у ком је завршио и основну школу “Вук Стефановић Караџић“.Средњу школу Гимназију, похађао је и завршио у Сребреници.Тренутно је студент четврте године Философског факултета на Палама, Источном Сарајеву, на одсјеку за српски и руски језик и књижевност.

Писаним стваралаштвом бави се од малих ногу и већина његових радова објављивана је у бројним часописима, зборницима и новинским издањима.

Као гимназијалац се бавио радијским послом, био је уредник и водитељ културно-образовне емисије “Све у свему“ у јавном сервису у Сребреници на таласима “Гласа Дрине“, а двије године је радио и као новинар АВАЗ групације у Сарајеву.

Прве примјерке прве своје прве књиге, збирке крактих прича и новела под називом “Вјетрови судбине“  штама 2016.године  док наредне 2017.године на интернету објављује и драму  “Три сестре Сарајева“.Аутор је још и збирке пјесама “ЉУБАВ НА ПАПИРУ“ и романа “ТАЈНА ВИШЕГРАДСКЕ ЋУПРИЈЕ“

 

 

 

 

 

 

 

О Dejan Spasojević

Проверите и

У припреми збирка пјесама “ НЕВИДЉИВА РУКА СПАСА“ Душке Ристић

Рецензија: Сенахид  Незировић: Поетски  првенац  Богољупке  душе (Душка  Ристић: „Невидљива Рука Спаса“, поезија, издавач: „АСоглас“, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *