Зворник: 5. Дрински књижевни сусрети

Обавјештавамо вас да ће се Дрински књижевни сусрети одржати дана 16.октобра 2021.године у Зворнику,(Дом омладине) са почетком у 18часова.

Биће то прилика да се на манифестацији појаве неки од похваљених и награђени аутори, као и одређен број аутора заступљених у овогодишњем зборнику крактих прича и пјесама.

Ове године на конкурс је приспјело преко 200 рукописа у свим катеогријама( поезија, проза, ствараштво за дјецу и “прва књига“ ) из Србије, Републике Српске и Црне Горе али и Федерациј БИХ и Хрватске, те је жири имао доста посла и није било лако одабрати најбоље јер су често нијансе те које одлучују као и субјективни доживљај дјела.Захваљујемо се свим учесницима и позивамо да и наредних година учествују како бисмо из године у годину стварали све већи квалитативни кредибилитет али и мноштво лијепих успомена са сусрета.

Сусрети су прилика да наступе и да се друже афирмисани као и многи млади аутори или они који воле писану ријеч и желе да посјете културни догађај.

Првобитно Сусрети су били заказани за 2.октобар али смо у договру са Домом омладине због пројекције филма “Тома“ датум одржавања помјерили на 16.откобар са почетком у 18,00 часова јер није било могућности помјерања термина за исти дан, а већ су сви аутори били претходно позвани и испланирали свој долазак у наш град.

Захваљујемо се свима који су на било који начин подржали организацију, а прије свега Министарству за избјегла и расељена лица и Фонду са сарадњу са Србима у региону, Градској управи Зворник, Општини Шековићи, Алумини…

Организатор манифестације
је АСоглас издаваштва из Зворника
улаз слободан,
Дођите

за организатора:
Дејан Спасојевић

О Dejan Spasojević

Проверите и

Интервју са Александром Михајловић

ИНТЕРВЈУ   ДЕЦУ ТРЕБА ОМАЂИЈАТИ КЊИГАМА   Александра Михајловић је професорка српског језика и књижевности …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *