Uskoro zbirka pjesama ”Razgovor sa dušom” – Stojanka Kosorić

ASinfo: Uskoro iz štampe izlazi vaša prva knjiga ”Razgovor sa dušom”, izdvač je ASoglas iz Zvornika, molimo vas recite nam nešto o vašoj prvoj knjizi?

Stojanka Kosorić: Pomalo se pisalo ali ništa značajno do saznanja i pročitanih knjiga od Ruskog pisca Vladimira Megrea. 10 knjiga o Ruskoj vizinarki Anastasiji .Kao da je dala svog zraka ;počelo je pisanje o ljepoti življenja i duhovnog spoja sa tim.Probudila je u meni spoznaju, desilo se da pišem.

ASinfo: Od kada se bavite pisanjem i koliko dugo ste pisali ovu knjigu

Pišem oko dvije godine,a prvu knjgu sam dosta brzo napisala za nepunu godinu. Posvetla sam ovu knigu Rusjoj vizionarki Anastasiji i u knjizi ima i psovećenih pjesama za nju i njenih misaonih i za mene duhovnih izreka.Na prvoj stranici su njeni stihovi.

ASinfo:Kada ćete održati prvu promociju knjige i gdje?

Ako dragi Bog da 24 2 2020 u Han Pijesku, Ti dani su posvećeni pok. Stanaju Goliću pjesniku i mom velikom drugu i prijatelju, to je rodno mjesto moje, tu sam počela sa životom i tu su izgleda svi moji značajni životni počeci.

Stojanka Kosorić

О Dejan Spasojević

Проверите и

Интервју са Ђорђијем Бојанићем, аутором награђене збирке прозно-поетских радова под називом  “ ИСПИСАН КРУГОМ РИЈЕКЕ И ПТИЦЕ НАЛАЗИМ ПРАСЛИКУ СВОЈЕ ДУШЕ“

    АСинфо: На самом почетку овог разговора реците читаоцима нешто више о себи, ко …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *