У Зворнику промовисано друго допуњено издање романа „Печат“, аутора Жељка Несторовића

У издању „АСоглас издаваштва“, у Зворнику је промовисано друго допуњено издање романа „Печат“, аутора Жељка Несторовића. Након што је прво издање одлично прихваћено код публике, аутор се одлучио за друго, али допуњено издање.

 – Морам да кажем да сам изузетно срећан и поносан што је ово друго издање књиге „Печат“ видјело свјетлост дана. То је награђивани роман и књига са много похвала која никог ко је прочитао није оставила равнодушним. „Печат“ је веома читана књига и заслужила је ово додатно издање – рекао је Несторовић.

Он је истакао да је тема књиге веома актуелна за наше вријеме, односно говори о проблемима које имају породице без потомства.

– Овдје сам покушао да прикажем проблеме и муке са којима се сусрећу породице у покушају да остваре тај свој сан. У фокус збивања сам ставио жену јер је она та која највише трпи и која носи бреме нашег балканског менталитета кад је у питању тај проблем. Овдје се описују њене борбе које води и са самом собом, али и са околином која је не разумије. Она ипак не одустаје од борбе да се оствари као мајка и уз помоћ партнера који јој пружа безрезервну подрушку на крају досања свој сан. Ово је у ствари једна љубавна прича у којој љубав као најјача и безвремена сила на крају побјеђује. Она је искра живота из које се све рађа и која све покреће. Овим романом сам хтио да скренем пажњу јавности на тај проблем и да пружим подршку свим породицама које имају овај проблем. У ово доба изолација и отуђености емпатија и разумијевање су Божији дар љубави и разумијевања – закључио је Нестоворић.

Роман „Печат“ је 2018. године проглешен књигом године од стране издавача „Ас оглас издаваштва“, који је те године штампао и промовисао преко 30 дјела.

О Dejan Spasojević

Проверите и

ПРОМОВИСАНЕ ЗБИРКЕ ПЈЕСАМА „ВИЛА СА КОШАРА“ И „РАДОСТ ПОКАЈАЊА“

МРКОЊИЋ ГРАД, 28. МАРТА /СРНА/ – Књижевник Невен Милаковић представио је вечерас у Народној библиотеци …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *