U Zvorniku predstavljene knjige Vedrane Kalajdžić

U Zvorniku predstavljene knjige „U naličju duše“ i „Iskra života“ autorke Vedrane Kalajdzić.
„Iskra života“ je zbirka lirskih pesama u kojoj autorka iznosi svoju intimnu ispovest. Glavni motiv većine pesama je ljubavna potraga i preispitivanje.
„U naličju duše“ je druga zbirka poezije prepoznatljiva po širokom opusu tema koje su bazirane na ličnom iskustvu i osećanju života, duhovnosti i vere.
Ona je pjesnikinja koja piše i prodaje knjige na ulicama grada Zvornika. I prvi i drugi tiraž od po 200 knjiga je rasprodala. Ističe da radi sta stigne i ne plasi se posla!
„Mnogo mi znači predstavljanje mojih knjiga, dugo sam čekala na ovo. Vetar u leđa koji sam dobila od publike je dobrodošao i mnogo mi znači“, rekla je autorka.
Knjige su izdate u Asoglas izdavaštvu. Direktor Dejan Spasojević čestitao je autorki uz želju da napreduje u svom autorskom radu da objavi i treću knjigu.
„Ono što se meni najviše dopalo u njenim pesmama jeste njena pobožnost koju provlači kroz veliki broj pesama i posvećuje ih Bogu i svetiteljima, što je dobar put i u životu i u umetnosti“ istakao je Spasojević.
Pjesnikinja Vedrana Kalajdzić, pored pisanja bavi se i crtanjem pa je istakla da u narednom periodu planira da organizuje izložbu svojih radova.

Radio Magic

О Dejan Spasojević

Проверите и

ПРОМОВИСАНЕ ЗБИРКЕ ПЈЕСАМА „ВИЛА СА КОШАРА“ И „РАДОСТ ПОКАЈАЊА“

МРКОЊИЋ ГРАД, 28. МАРТА /СРНА/ – Књижевник Невен Милаковић представио је вечерас у Народној библиотеци …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *