У Зворнику представљена књига пјесама „Светлуцаво зрнце“ Бојане Чолић Грујић ( видео )

У зворником Дому омладине синоћ је представљена књига пјесама „Светлуцаво зрнце“, аутора Бојане Чолић Грујић из Лознице. Директор зворничке издавачке куће „Ас оглас“, у чијем је издању изашла ова књига, Дејан Спасојевић је рекао да је књига „Светлуцаво зрнце“ једно од издања са умјетничком вриједношћу и разним темама у којима доминира духовна и родољубива  поезија, док има и љубавних пјесама.

Чолић Грјић је рекла да је књига настала искључиво из љубави према Господу, тако да, што се човјеку чини немогуће, Богу је итекако могуће.

Она је рекла да пише од ране младости, али да је направила деценијску паузу у којој није ништа написала, да би након тога промисли Божијом написала за кратко вријеме три књиге.

– Књигу ‘Светлуцаво зрнце’ написала сам за три мјесеца, пјесме су ми саме слијетале на папир, а има ту неке занимљивости јер ми је пјесма ‘Небеске тековине’ некако дошла 18. марта, баш на дан упокојења владике Николаја и заиста када сам је написала и прочитала као да сам чула глас светог владике Николаја, а да изговорене ријечи као да нису биле моје – рекла је Чолић Грујић.

Према њеним ријечима, те пјесме су заправо некако урађне, не по својој гордости него по промисли тако да то баш прође кроз мене из неког разлога Господу познато, а не мени.

Инфобирач(Срна)

 

 

О Dejan Spasojević

Проверите и

Промоција романа “О сновима и легендама“ у НУБ Републике Српске

Промоција књиге „О сновима и легендама”, аутора Предрага Бојиновића, биће одржана у четвртак, 18. априла …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *