Огњен Кандић

Огњен Кандић рођен је 1991. године у Мостару. Основно и средњошколско образовање стицао је у Невесињу. Први и други циклус академских студија, одсјек Филозофија, завршио је на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву као један од најбољих студената у историји Катедре. Био је стипендиста фонда „Др Милан Јелић“. Учествовао је на више пројеката ФФУИС-а и Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске.

Током студија био је један од организатора и учесника више свечаних академија и културних приредби поводом значајних датума и јубилеја из историје српског народа, као и јавних трибина, књижевних и поетских вечери.

Већ више од једне деценије активно се бави писањем. До сада је објавио на десетине критичких текстова, пјесама и есеја у часописима за књижевност, културу, духовност, науку и језик, те у бројним Зборницима литерарних радова гдје је освајао прве награде.

Члан је Филозофског друштва „Логос“ Пале. Дописник је интернет портала „Слободна Херцеговина“. Живи и ствара у Невесињу.

О Dejan Spasojević

Проверите и

Николина Срдић

Николина Срдић је рођена 21. 5. 2002. године у Приједору, гдје је средњу стручну спрему …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *