Збирка пјесама“Сласт горке љубави“- Вукеља Бранко

Контакт: Вукеља Бранко , Светог Саве 37 Ц 5/1, Моб: +381656903236

Рецензија:

Ријеч је о пјеснику који објављује своју прву збирку пјесама под називом ,,Сласт горке љубави“, али се стиче утисак да се ради о већ афирмисаном пјеснику, који је изградио свој стил и не подражава већ утемељене стилове писања. Аутор влада формом, притом не губећи смисао порука које својом поезијом шаље.

У његовој поезији срећемо љубавне , мисаоне, социјалне али и друге мотиве. Највећу пажњу у својој првој збирци он поклања жени што се види у пјесмама: ,,Волим те опасно“, ,,Моја комшиница“, ,,Женске ноге“, али је пјесме посветио и ријеци Дрини, као и највећој држави на свијету Kини и обрадио многе друге теме, чак и оне актуелне попут корона вируса (,,Kорона вирус“).

Својом збирком пјесама аутор је дао печат свом досадашњем стваралаштву, али и одшкринуо врата поетске маште и наговијестио свој таленат, да на папир пренесе импресије и осјећања о свијету око себе и особама које су у центру његове пажње.

Индикативно је да ће поезија овог аутора наићи на прихватање широког читалачког аудиторијума и да ће, сасвим је извесно, из његовог пера проистећи још много песама вредних пажње.

Дејан Спасојевић, главни уредник АСоглас издаваштво

О Dejan Spasojević

Проверите и

Стојанка Ђокић

БИЉЕШКА О ПИСЦУ Стојанка Ђокић је рођена 1990. године у Бијељини, гдје је завршила Гимназију …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *