ПРЕДСТАВЉЕН РОМАН “КАЗНИ ГА ЗАБОРАВОМ” ЈОВАНЕ ЧЕБО

ЗВОРНИК, 22. ЈУНА /СРНА/ – У Зворнику је вечерас представљена књига “Казни га заборавом” аутора Јоване Чебо, која поручује да је заборав највећа казна.

Чебо, која је рођена у Сарајеву, а живи и ради у Малом Зворнику, рекла је Срни да је књига, која је настала као плод маште, написана у једном даху за мање од мјесец дана.

“Сваком ко вам је у животу нанио неку неправду требало би да купите карту за `заборав, мјесто из којег се људи не враћају, а и даље су живи`”, рекао је Чебо.

Рецензент Валентина Новковић написала је да аутор, описујући судбине наизглед обичних људи, показује колико је живот сваког човјека посебан универзум испуњен и реченим и прећутаним, барка којој су вјетрови каткад наклоњени, а почесто немилосрдни.

“Пут сваког човјека је, заправо, пут ка самом себи, ма куда ишли и ма колико покушавали да од себе побјегнемо”, каже Новковићева.

Књига “Казни га заборавом” изашла је у издању зворничке издавачке куће “Ас оглас”, чији је директор Дејан Спасојевић рекао да је Чебо успјела да оживи ликове романа да и успјешно одржи пажњу читаоца кроз цијелу књигу.

Промоција је одржана у Дому омладине у Зворнику.

СРНА

Фото: АСинфо.инфо

 

О Dejan Spasojević

Проверите и

ПРОМОВИСАНЕ ЗБИРКЕ ПЈЕСАМА „ВИЛА СА КОШАРА“ И „РАДОСТ ПОКАЈАЊА“

МРКОЊИЋ ГРАД, 28. МАРТА /СРНА/ – Књижевник Невен Милаковић представио је вечерас у Народној библиотеци …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *