Održana promocija knjiga Rajka Boškovića

Zvornik , u prostorijama Doma omladine sa početkom u 16časova odražna je promocija romana “Moher kaput “ i zbirke pjesama “Dođi iz sjećanja“.
Obje knjige autor je posvetio svojoj pokojnoj supruzi a ukpno do sada ima 15 objavljenih knjiga.
Promocija je otpočela minutom ćutanja povodom smrti dr Cvijana Đapanovića, jednog od recenzenata romana, a njegovu recenziju pročitao je Milomir Tomić.

Na promociji su pored autora govorili Dejan Spasojević u ime izdavačke kuće i štamparije ASoglas,zatim Biljana Savić voditeljka, koja je čitala i odlomke i pjesme iz pomenutih knjiga.

Recenzent mr Mirko Babić iz Bijeljine između ostalog je istakao da je djelo vrijedno pažnje, ali da je životno djelo ovog autora Monografija opštine Osmaci na kojoj je autor radio 5 godina i na kojoj mu je bio asistent.Babić je još dodao da je Rajko autor koji zaslužuje priznanje lokalne zajednice u kojoj stvara.

Bošković se zahvalio svima koji su pomogli izdavanje ovih knjiga, a izrazio je želju da napiše još neka djela u kojima će se odužiti nekim ličnostima koji su nepravedno zaboravljeni.

Publika je emotivno reagovala na autobiografske ispovijesti autora.Ovo je prva promocija posle duže pauze koja je bila zbog pandemije.

О Dejan Spasojević

Проверите и

Промоција романа “О сновима и легендама“ у НУБ Републике Српске

Промоција књиге „О сновима и легендама”, аутора Предрага Бојиновића, биће одржана у четвртак, 18. априла …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *