Интервју са Милошем Азарићем, аутором књиге “Kорак“

-За оне који не знају Милош Азарић је…

-Милош Азарић је мало дијечак, пун енергије, доброте помало вјетропир знанац, који се труди да отвори латице свог мозга у којем је уписана шира, а једна је отворена а зове се љубав према књигама и природи. 

 -Од када се бавите писањем и шта је тема ваше прве књиге под називом KОРАK,

-Писањем се бавио још као мали, писајући мале дневнике, и догађаје из живота активно је то почело исањем прве књиге прошле године. Када сам већ споменуо прву књигу она излази под називом „Корак“ ради се о једном малом дијечаку породици која пролази кроз тешке препреке, корача кроз живот уз велике и мале успоне и падове. Долазак из мале средине у већу како ће га људи прихватити.

 -Kако је дошло до сарадње да издавачком кућом и штампаријом АСоглас

-Сарадња са АсОглас кућом је дошла преко младог писца из БЛ Младена Ерака који је издао своје двије књиге. А сарадња је дошла када сам упознао Дејана Спасојевића једну велику енергију и доброту коју посједује, радујем се даљој сурадњи 

Kада очекујемо прву промоцију и гђе ће се она одржати?-Промоција књиге корак ће бити одржана 4.9.2020 год у Омладинском центру Здраво да сте у парку Младен Стојановић са почетком у 18:00 дођите. 

О Dejan Spasojević

Проверите и

Интервју са Драганом Величковићем, аутором награђене збирке “ Кумова слама“

Драган Величковић, трећенаграђени за рукопис поезије на Седмим Дринским књижевним сусретима, песник, сликар, кантаутор, дизајнер. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *