14 година од изласка првог броја штампаног издања АСоглас  

АСоглас обиљежава 14 година од штампања првог броја огласника који је изашао на Илиндан 02.августа 2008.године.Данас је то још садржаније издање, са АСинфо додатком гдје објављујемо чланке из категорија култура, православље, књижевност, занимљивости…
АСоглас је данас издавачка кућа са великим бројем издања тако да својим активностима заузима мјесто на културно издавачкој сецени,  промовише писану ријеч, издаваштво, али и културу уопште.
Шест година за редом организујемо ДРИНСКЕ КЊИЖЕВНЕ СУСРЕТЕ. Ове године на конкурс је пристигло преко 300 рукописа у категоријама Поезија, Проза, Стваралаштво за дјецу, категорија Прва књига.У циљу боље популаризације и промовисања свих наведених активности покренули смо ДРИНСКИ КЊИЖЕВНИ ЛИСТ, који ће обухватити све активности везане за рад жирија, радове учесника Сусрета али и фотографије, рецензије, осврте и друге литерарне радове.
Настојимо да селекцијом приспјелих радова бирамо најбоље како бисмо подстакли објављивање и штампање квалитетних литерарних радова.Побједници у свим категоријама добијају бесплатно штампање и објављивање књиге, а остали награђени и похваљени аутори значајне попусте како бисмо им на тај начин омогућили повољније објављивање књига.
Захваљујемо се свима који су од почетка били са нама или су још увијек наши сарадници, пријатељи и људи добре воље који су нам на било који начин помогли или допринијели нашем раду.
Захваљујемо се лекторима, рецензентима, сарадницима на уређивању АСинфо портала, и свим другим добронамјерним људима.
Дејан Спасојевић,
Директор и главни уредник

 

О Dejan Spasojević

Проверите и

Из штампе је изашла збирка кратких прича “ ДАН ЈЕ МОГАО ДА ПОЧНЕ“ Жељке Аврић

ОБИЉЕ НА ТРПЕЗИ САЖЕТОСТИ   (Над збирком кратких прича Дан је могао да почне Жељке …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *