Биљана Димчић

Биљана Димчић је дипломирала новинарство и комуникологију на београдском Факултету политичких наука 2005. године. У току студија усавршавала је уметност говора у информативној редакцији отвореног програма Радио Београда, где је и допломирала на теми „Информативна функција Првог програма Радио Београда“ код некадашњег главног и одговорног уредника др Радета Вељановског. Након новинарског посла, уследио је ангажман у кабинету тадашњег министра, постављеног за Министарство рада, запошљавања и социјалне политике у Влади Републике Србије, као стручни сарадник из области односа с јавношћу приређујући телевизијске емисије у вези са изборном кампањом кабинета министра и министарства у целини. Такође је водила послове комуникација на Факултету информационих технологија, који егзистира у саставу београдског Универзитета „Метрополитан“. Запажени су њени резултати као консултанта у стручним анализама за SDC – Swiss Agency for Development and Cooperation на југу Србије.
Ауторка је књиге новинарске приче – „Разговори“, у којој се могу пронаћи, интервјуи са популарним личностима попут кантаутора Кемала Монтена, онда музичара Владе Дивљана, новинара светских телевизијских мрежа Аљоше Миленовића, врхунског глумца Небојше Дугалића и других.
Њена нова књига „Поноћни трептаји“ одише музикалношћу и уздасима, вајајући на тај јединствени начин једно уметничко време у коме се ауторка најбоље осећа. У припреми је и трећа књига стихова „Кад пожелиш да се вратиш“.

О Dejan Spasojević

Проверите и

Радослав Милошевић

МИЛОШЕВИЋ, Радослав (Бресница код Билеће, 1944), пјесник, есејиста, књижевни критичар, научник. Завршио је Природно-математички факултет …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *