Početna / Uncategorized / Miladin Trišić iz Bratunca

Miladin Trišić iz Bratunca

Miladin Trišić rođen je 24.maja 1995.godine u Ljuboviji, Srbija.Živi i stvara u Bratuncu, gradu u kom je završio i osnovnu školu “Vuk Stefanović Karadžić“.Srednju školu Gimnaziju, pohađao je i završio u Srebrenici.Trenutno je student četvrte godine Filosofskog fakulteta na Palama, Istočnom Sarajevu, na odsjeku za srpski i ruski jezik i književnost.

Pisanim stvaralaštvom bavi se od malih nogu i većina njegovih radova objavljivana je u brojnim časopisima, zbornicima i novinskim izdanjima.

Kao gimnazijalac se bavio radijskim poslom, bio je urednik i voditelj kulturno-obrazovne emisije “Sve u svemu“ u javnom servisu u Srebrenici na talasima “Glasa Drine“, a dvije godine je radio i kao novinar AVAZ grupacije u Sarajevu.

Prve primjerke prve svoje prve knjige, zbirke kraktih priča i novela pod nazivom “Vjetrovi sudbine“  štama 2016.godine  dok naredne 2017.godine na internetu objavljuje i dramu  “Tri sestre Sarajeva“.Autor je još i zbirke pjesama “LJUBAV NA PAPIRU“ i romana “TAJNA VIŠEGRADSKE ĆUPRIJE“

 

 

 

 

 

 

 

O Dejan Spasojević

Proverite i

Ne damo svetinje

I stvarno misliš da možeš tako dovijeka?Skrivati pogled od Boga i čovjeka?Rugati se srpskoj istoriji …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *