Početna / Autori / Biljana Dimčić

Biljana Dimčić

Biljana Dimčić je diplomirala novinarstvo i komunikologiju na beogradskom Fakultetu političkih nauka 2005. godine. U toku studija usavršavala je umetnost govora u informativnoj redakciji otvorenog programa Radio Beograda, gde je i doplomirala na temi „Informativna funkcija Prvog programa Radio Beograda“ kod nekadašnjeg glavnog i odgovornog urednika dr Radeta Veljanovskog. Nakon novinarskog posla, usledio je angažman u kabinetu tadašnjeg ministra, postavljenog za Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike u Vladi Republike Srbije, kao stručni saradnik iz oblasti odnosa s javnošću priređujući televizijske emisije u vezi sa izbornom kampanjom kabineta ministra i ministarstva u celini. Takođe je vodila poslove komunikacija na Fakultetu informacionih tehnologija, koji egzistira u sastavu beogradskog Univerziteta „Metropolitan“. Zapaženi su njeni rezultati kao konsultanta u stručnim analizama za SDC – Swiss Agency for Development and Cooperation na jugu Srbije.
Autorka je knjige novinarske priče – „Razgovori“, u kojoj se mogu pronaći, intervjui sa popularnim ličnostima poput kantautora Kemala Montena, onda muzičara Vlade Divljana, novinara svetskih televizijskih mreža Aljoše Milenovića, vrhunskog glumca Nebojše Dugalića i drugih.
Njena nova knjiga „Ponoćni treptaji“ odiše muzikalnošću i uzdasima, vajajući na taj jedinstveni način jedno umetničko vreme u kome se autorka najbolje oseća. U pripremi je i treća knjiga stihova „Kad poželiš da se vratiš“.

O Dejan Spasojević

Proverite i

Radovan Vlahović, Novo Miloševo, R Srbija

Radovan Vlahović je rođen 21. marta 1958. godine u Novom Bečeju. Školovao se u Novom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *